NA DE MATCH

ARTIKEL F1

 De ontvangende ploeg heeft de taak om de resultaten door te geven via het telefoonnummer dat hen in het begin van het seizoen werd medegedeeld, en dit voor 1 h 's nachts. Ze zal zijn scoreformulier overmaken aan de N.B.D.F. vóór de woensdag na de match, de stempel van de post is rechtsgeldig, of het blad faxen op n° 02/523.96.25, of stuurt het langs onze site op, in formaat (JPEG, PDF) en dit voor 18 u de woensdag na de match.

ARTIKEL F2 

De N.B.D.F. is niet verantwoordelijk voor het eventueel laattijdig doorgeven van de resultaten, te wijten o.m. aan poststakingen, enz. In geval van laattijdigheid zal een boete van 15 € door die club dienen betaald te worden.  

ARTIKEL F3

 De equipe die haar resultaten niet telefonisch doorgeeft, zal gepenaliseerd worden met een score 0 – 10 en de individueel behaalde punten van deze equipe worden niet opgeteld.

ARTIKEL F4

 Het klassement en de resultaten van de matchen zullen gepubliceerd worden de zondag en de maandag in het sportkatern van de krant "La Dernière Heure", op onze site (www.nbdf.org), en kunnen de geraadpleegd worden bij de permanentiedienst van de N.B.D.F.

 

 

Retour